Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | In Gesprek | Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020

'Je doet het gewoon, totdat het niet meer lukt'

Clairy Polak over mantelzorg bij dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2020
Auteur:
Peter Bakens
Journaliste Clairy Polak schreef een roman over de impact van dementie die zij in haar leven van heel nabij meemaakte. Zij doet dat indringend, met 'ongewone moed om ook de vervelendste en meest onthutsende uithoeken van dementie te verkennen,' aldus specialist ouderengeneeskunde en filosoof Bert Keizer. Redacteur Peter Bakens sprak met Polak over haar ervaringen als mantelzorger. 'Na verloop van tijd werd het zorgen een aaneenschakeling van steeds weer nieuwe veenbrandjes blussen.' ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020 Naar de uitgave

In de Etalage

Lekker samen dansen