Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2018 | Werk in uitvoering | Uitgave 1/2018

Kind & Adolescent Praktijk 1/2018

Is risperidon bij probleemgedrag effectief?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2018
Auteurs:
Lotte Ramerman, Pieter Hoekstra, Gerda Kuijper
Belangrijke opmerkingen

Over de auteurs

Lotte Ramerman MSc, promovendus Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie in Assen. Prof. dr. P.J Hoekstra, afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Dr. G.M. de Kuijper, hoofd afdeling Research Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie in Assen. E: lotte.ramerman@ggzdrenthe.nl.

Samenvatting

Kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen slikken vaak langdurig risperidon. Maar is dat wel effectief? En wat gebeurt er als zij deze medicijnen afbouwen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Kind & Adolescent Praktijk 1/2018 Naar de uitgave

Gezien en Gelezen

Gezien en Gelezen