Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Artikel | Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019

Is het openbaar vervoer dementievriendelijk?

Op reis met mensen met dementie (2)

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2019
Auteur:
Lies Orthmann
Na haar eerste test van het openbaar vervoer met Herman, een zelfstandig wonende man met vasculaire dementie (zie Denkbeeld, 2019/5), ging redacteur Lies Orthmann nog een keer op pad. Nu om te zien hoe het een echtpaar zou vergaan van wie een van de partners dementie heeft. 'Soms ziet de bestuurder ons niet en gaan de deuren heel snel dicht.' ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld