Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Gehoord | Uitgave 5/2009

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2009

Is er nog leven na richtlijn en protocol? PsyQ-congres Angststoornissen. Rotterdam, 18 juni 2009

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 5/2009
Auteur:
Sjef Peeters
Belangrijke opmerkingen
sjef peeters, psychotherapeut, is werkzaam bij PsyQ Haaglanden, behandelprogramma Angststoornissen, in Den Haag.

Samenvatting

Ruim 200 deelnemers, veelal afkomstig van PsyQ-vestigingen in het land, maar ook de nodigen van buiten de organisatie, bezochten in het Rotterdamse zalencentrum ‘Engels’ de eerste landelijke congresdag van PsyQ, die gewijd was aan ontwikkelingen in de behandeling van angststoornissen. De dag begon met ‘workshops voor vroege vogels’, gevolgd door drie plenaire lezingen en na de lunchpauze bestond het programma uit zes workshops en een mini-symposium. Aan het eind van de dag werd op een drukbezochte receptie afscheid genomen van psychotherapeute Gerda Methorst, die jarenlang actief was als behandelaar en bestuurder in diverse GGZ-instellingen, het recentst bij PsyQ Europoort.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Tijdschrift voor Psychotherapie 5/2009 Naar de uitgave

In Memoriam

Garry Prouty

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten