Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | frictie | Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016

Is een ziekte ‘echt’ en een stoornis niet?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2016
Auteurs:
André Rietman, Leontine ten Hoopen
Belangrijke opmerkingen
over de auteurs A.B. Rietman, Gz-psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog, en L. ten Hoopen, kinderen jeugdpsychiater, zijn beiden werkzaam bij het Sophia kinderziekenhuis van het Erasmus MC te Rotterdam op de afdeling Kinder- en jeugdpsychiatrie/psychologie, en bij expertisecentrum Encore voor erfelijke neurocognitieve aandoeningen. Correspondentie: a.rietman@erasmusmc.nl.

Samenvatting

In de rubriek Frictie geven wisselende auteurs hun visie op een onderwerp dat discussie oproept, of kijken zij kritisch naar een misverstand of dilemma waar professionals in hun werk tegenaan lopen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016 Naar de uitgave