Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

10-02-2020 | Persoonlijke ontwikkeling | Uitgave 1/2020

Podosophia 1/2020

IPO biedt mogelijkheden

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 1/2020
Auteur:
Thalita G. M. Smit-Cornelder

Samenvatting

IPO, bij het woord alleen al gaan veel podotherapeuten in de weerstand. Het idee leeft dat er ‘weer’ iets wordt ‘opgelegd’. We hebben het al zo druk en nu moet ik ook nog nadenken over mijn eigen professionele ontwikkeling. IPO staat voor ‘individuele professionele ontwikkeling’. Stilstaan bij je eigen handelen door middel van reflectie en feedback van je omgeving. Dit geeft, naast je eigen ideeën, nieuwe ontwikkelmogelijkheden die je vastlegt in een individueel professioneel ontwikkelingsplan. Zo’n plan is een mooie rode draad, die je helpt om de juiste keuzes te maken bij het behalen van je punten. Want je steekt je energie toch graag in dingen waar je blij van wordt en niet ‘omdat ik nog wat punten moet halen’?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Podosophia 1/2020 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

Van zit naar stand