Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Debat | Uitgave 7/2014

GZ - Psychologie 7/2014

Invulling hoofdbehandelaarschap is voer voor discussie

Ledenbijeenkomst NVGzP

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2014
Auteur:
Chantal Foeken
Belangrijke opmerkingen
Chantal Foeken, Eindredacteur

Samenvatting

Op 9 oktober jl. organiseerde de NVGzP een ledenbijeenkomst over onder andere het hoofdbehandelaarschap. In de vorige uitgave van GZ-Psychologie presenteerden wij de beknopte versie van het gemeenschappelijk standpunt van NVGzP en 11 andere partijen. Deze bijeenkomst bood een toelichting van voorzitter Marc Verbraak op het proces tot nu toe, waarna Tom van der Schoot inging op de situatie voor de gespecialiseerde ggz. Hoewel de opkomst deed vermoeden dat dit onderwerp niet erg leeft (‘die hard fans’ noemde Marc Verbraak de aanwezigen), ligt dat anders. Men is zo druk en gespannen door alle veranderingen en regels dat de tijd om een dergelijke bijeenkomst bij te wonen, ontbreekt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2014

GZ - Psychologie 7/2014 Naar de uitgave