Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016

Interview met Trudy Mooren : “Kinderen durven vaak niet meer alleen te slapen”

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2016
Auteur:
Dr. Anke Scheeren
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Dr. Anke Scheeren is ontwikkelingspsycholoog en gepromoveerd op onderzoek naar autismespectrumstoornissen. Ze is werkzaam als docent ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Samenvatting

Trudy Mooren (1965) heeft als klinisch psycholoog bij Centrum ’45 veel ervaring met diagnostiek en behandeling van psychotrauma bij onder andere vluchtelingen en asielzoekers. In Trudy’s kantoor in de kliniek in Diemen staat speelgoed op kinderhandhoogte opgesteld en staat een doos tissues klaar op de salontafel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Kind & Adolescent Praktijk 3/2016 Naar de uitgave

Nader onderzoek gewenst?

Exposure werkt, maar hoe?