Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Internationaal | Uitgave 3/2019

Vakblad Sociaal Werk 3/2019

Internationaal project: Inclusive CampusLife

Tijdschrift:
Vakblad Sociaal Werk > Uitgave 3/2019
Auteurs:
Sascha van Gijzel, Jon Leopold
Belangrijke opmerkingen
Sascha van Gijzel is onderzoeker bij het lectoraat Participatie, Zorg en Ondersteuning en verbonden als docent aan het Instituut Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Jon Leopold is docent bij het Instituut Social Work aan de Hogeschool Utrecht.

Samenvatting

Sinds 2016 is Hogeschool Utrecht betrokken bij het driejarige internationale project Inclusive CampusLife. Samen met hogescholen en een universiteit uit België, Finland en Tsjechië en belangenorganisatie Inclusion Europe wordt gewerkt aan het inclusief maken van het leven op een campus voor hoger onderwijs. Specifieke aandacht gaat uit naar meedoen en meetellen van mensen met een verstandelijke beperking. Binnen het project worden verschillende aanpakken ontwikkeld rondom de thema’s toegankelijkheid, buddy-systemen, arbeidsen onderwijsparticipatie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Vakblad Sociaal Werk (voorheen Maatwerk)

Het vakblad behandelt alle facetten van het sociaal werk. Het signaleert, analyseert, rapporteert en informeert. En presenteert leerzame ervaringen uit de diverse werkvelden waarin maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen zich bevinden.

BSL - Basisacademy Social Work

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Vakblad Sociaal Werk 3/2019 Naar de uitgave

Wisselcolumn

Tos en Otje

Van de BPSW

Van de BPSW