Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2018 | Uitgave 2/2018

Tandartspraktijk 2/2018

Interdisciplinaire optimale communicatie maakt zo veel mogelijk! Directe belasting van een solitair element

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2018
Auteurs:
Walter Van Breda, Hilde De Vree
Belangrijke opmerkingen
Walter Van Breda is specialist prothetische tandheelkunde K.U. Leuven en docent Instituut van Osseointegratie K.U. Leuven.
Hilde De Vree is specialist in de Parodontologie, Universiteit Gent, Praktijkassistent aan de Universiteit Gent, afdeling Parodontologie en Orale implantologie.
Zij werken beiden in een multidisciplinaire tandartsenpraktijk aan de Godefriduskaai te Antwerpen.

Samenvatting

In dit artikel willen we illustreren dat dankzij optimale communicatie tussen het tandtechnisch laboratorium, de implantoloog en de restauratief tandarts het plaatsen van een direct belast implantaat met kroon, ter vervanging van een solitair element, sterk vereenvoudigd en voorspelbaar kan worden uitgevoerd. Het gebruik van een 3D-planningssysteem is hierbij onmisbaar.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Tandartspraktijk 2/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws