Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 3/2017

Tandartspraktijk 3/2017

Intercollegiaal online

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In het februarinummer van TP vroegen we u om advies inzake een probleem bij een 12-jarige patiënt. Hij is ongelukkig met zijn dentitie en zijn ouders maken zich zorgen nu hij naar de middelbare school gaat. Zij vrezen dat hij zich door zijn gebit in zijn nieuwe omgeving terughoudend zal opstellen, wat wellicht negatief uitwerkt op zijn sociale leven daar en wellicht zelfs op zijn leerprestaties. Hij en zijn ouders hopen dat ‘er nu snel iets aan gedaan kan worden’.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Tandartspraktijk 3/2017 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Tussen tanden en toetsen

Feedback post

Ongerustheid alom?

X-puzzel

X-puzzel #3

De kracht van 3d-planning & -beeldvorming

Correctie van kaakasymmetrie

De promotie

3D workflows

Denk na over biomechanica bij het bewegingsonderzoek

Beperkte mondopening met deflectie