Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Ingezonden | Uitgave 4/2015

Huisarts en wetenschap 4/2015

Intensivering nascholing leidt tot betere spirometrie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2015
Auteurs:
Petra Verhoeckx, Cleo Pluk, Joke Grootens-Stekelenburg, Tjard Schermer
Belangrijke opmerkingen
Petra Verhoeckx, coördinator Zorgprogramma COPD; Cleo Pluk, huisarts en kaderarts astma/COPD in opleiding; Joke Grootens-Stekelenburg, onderzoeksmedewerker; Tjard Schermer, senior onderzoeker

Samenvatting

Medio 2013 rapporteerden wij in H&W de resultaten van een onderzoek naar het effect van twee varianten van spirometrienascholing op de kwaliteit van spirometrietests in huisartsenpraktijken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Huisarts en wetenschap 4/2015 Naar de uitgave

(Ver)stand van zaken

CRP-meting bij kinderen?