Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | redactioneel | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Inteelt

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

In Groningen is geen erkende opleiding tot parodontoloog. Binnenkort stopt men in Nijmegen met deze opleiding. Daarmee blijft in ons land alleen in Amsterdam (ACTA) de mogelijkheid over je te specialiseren in dit vakgebied. Binnen de endodontologie is er (behoudens een korte periode in Nijmegen) altijd maar één opleiding geweest - ook in Amsterdam. Er is kennelijk geen geld, ruimte of interesse om dergelijke opleidingen overeind te houden. Over een paar jaar zullen alle Nederlandse parodontologen en endodontologen van dezelfde opleiding komen. De vraag is of dat schadelijk is voor de ontwikkeling van de tandheelkundige zorg in ons land.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

heynicks hoek

De dierentandarts

aansprakelijkheid

Niet te bewijzen

Lessen in multidisciplinaire behandelingen

Eccellenza in ortodonzia

Vierwortelige bovenmolaren zijn zeldzaam

Twee palatinale wortels

TP selectief

Medisch