Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2020 | Redactioneel

Inspiratie voor de nieuwe praktijk

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Voor sommige huisartsen was e-health voorheen een mooie hobby, en voor anderen een ‘moetje’, maar door COVID-19 zijn we opeens allemaal genoodzaakt om met slimme online opties te komen om goede patiëntenzorg te kunnen blijven leveren. Er is geen tijd meer om de hakken in het zand te zetten, projectplannen te schrijven of te wachten tot de dubbeltjes per patiënt zijn geregeld. Het op poten zetten van nieuwe e-health-toepassingen kostte ooit jaren, maar tegenwoordig schieten ze als paddenstoelen uit de grond. In verandertaal noemen ze dat disruptie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel