Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2017 | Uitgave 4/2017

Tandartspraktijk 4/2017

Inspanning

Best gedaan is al gedaan

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2017
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts niet praktiserend. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

De tandarts sluit met zijn patiënt een inspanningsverbintenis. Daarmee spreekt de tandarts met de patiënt af dat hij zich zal inspannen de gevraagde mondzorg te leveren. Lukt dat niet, dan is er sprake van een tekortkoming in het nakomen van de inspanningsverbintenis. De schade die de patiënt door deze tekortkoming lijdt dient vervolgens vergoed te worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Tandartspraktijk 4/2017 Naar de uitgave

X-puzzel

X-puzzel #4

Out of the box (17)

Een andere maltechniek