Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Column | Uitgave 2/2017

Bijzijn XL 2/2017

Inservice-niveau

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 2/2017
Auteur:
Adri van Beelen
Belangrijke opmerkingen
Adri van Beelen is medisch/verpleegkundig journalist bij Bohn Stafleu van Loghum (BSL). Hij was algemeen verpleegkundige (A) en psychiatrisch verpleegkundige (B).

Samenvatting

Op dit moment verkeren inservice-opgeleide verpleegkundigen in onzekerheid over hun niveau. Ja, ze zijn er nog volop, de mensen die vóór 1995 nog ouderwets zijn opgeleid en sindsdien hun werk op hoog niveau verrichten. Het opleidingsniveau was nooit echt een probleem. Wie indertijd vroeg wat het niveau van de opleiding was, kreeg als leuk bedoeld antwoord: jij hebt geen niveau. Maar als het antwoord serieuzer was, luidde het: ergens tussen mbo en hbo in. Daar had je dus niet veel aan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Bijzijn XL 2/2017 Naar de uitgave

Psychologische valkuilen

Compassie-moeheid

Maatschappelijke gezondheidszorg

Samen werken in de wijk werkt!

BookReview

Media