Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Specialisatie | Uitgave 6/2014

Standby 6/2014

Injectables in de tandheelkunde

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2014
Auteur:
Elly Hogeveen
Belangrijke opmerkingen
Bron: Wikipedia en Dental Tribune, Nederlands tandartsenblad.

Samenvatting

Steeds meer tandartspraktijken bieden naast de reguliere tandheelkunde kleine cosmetische ingrepen aan in hun praktijk. In het artikel van Volkskrant Magazine van 25 januari jl. stond dat de helft van alle botox- en fillerbehandelingen door tandartsen wordt uitgevoerd. Na onderzoek blijkt dit wereldwijd te zijn. Er zijn driedaagse cursussen die (tand)artsen inwijden in de cosmetische injectables. Voor- en tegenstanders hebben hierop gereageerd. Hoe zit het nu eigenlijk, wat is botox? Hoort dat in de tandheelkundige praktijk thuis?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Standby 6/2014 Naar de uitgave

Binnenkijken bij…

Dental Dynamic

Column ditte

Het CVA’tje