Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Onderzoek individuele streefwaarden diabetes | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Individuele streefwaarden bij diabetes

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Lidewij Broekhuizen

Samenvatting

Bij ouderen met diabetes doet een lage streefwaarde voor HbA1c of bloeddruk meer kwaad dan goed, zo blijkt uit onderzoek. Bij individuele grenswaarden is 31,8% van de patiënten met diabetes metabool goed gecontroleerd, maar bij standaard streefwaarden is dat slechts 24,8%.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Kennisquiz

Antwoorden

Implementatie e-healthprogramma

Kleurjeleven e-healthprogramma in de praktijk

Casus astma-copd-overlapsyndroom

Veel mensen met COPD hebben ook astma

Interview leonie bosch

Nog zoveel te ontwikkelen

Kennisquiz

Weet je dit?