Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | NWVT | Uitgave 1/2020

Het effect op de 1- en 3-jaarsoverleving van melkmolaren
Tandartspraktijk 1/2020

Indirecte pulpa-overkapping en pulpotomie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Özgür S. Karaoglu
Belangrijke opmerkingen
Özgür Karaoğlu is in 2019 afgestudeerd aan ACTA en is nu als tandarts werkzaam in praktijken in Amsterdam en Bovenkarspel.

Samenvatting

Dit retrospectief onderzoek is uitgevoerd om de 1- en de 3-jaarsoverleving van melkmolaren te onderzoeken die zijn behandeld met een indirecte pulpa-overkapping (IPO) of een (gedeeltelijke) pulpotomie (PP), en tegelijkertijd om de 1-jaarsoverleving van verschillende beschermende ‘liners’ (onderlagen) te vergelijken die tijdens de IPO- en PP-behandelingen zijn gebruikt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Tandartspraktijk 1/2020 Naar de uitgave