Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Ten geleide | Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015

Indicatiecircus

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2015
Auteur:
Marike Serra
Belangrijke opmerkingen
Marike Serra, hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk, is werkzaam als adviseur bij Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Samenvatting

Ik heb me de afgelopen weken echt boos gemaakt. Ik zal u uitleggen waarom. Zoals u weet, hadden alle kinderen die in 2014 al in zorg waren het recht om deze zorg te houden in 2015. Het is nu najaar 2015 en eind 2015 loopt dat ‘recht op zorg’ af. Dat betekent dat gemeenten opnieuw kunnen beoordelen of de zorg nog nodig is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Kind & Adolescent Praktijk 3/2015 Naar de uitgave