Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Commentaar | Uitgave 2/2015

Huisarts en wetenschap 2/2015

Incidentie hoofdtrauma: hoger dan gedacht

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2015
Auteurs:
Herman Gerritsen, Henk Schers, Floris van de Laar
Belangrijke opmerkingen
Geert Groote Huisartsengroepspraktijk, Radewijnsstraat 2, 8022 BG Zwolle: H. Gerritsen, huisarts. Huisartsenpraktijk Thermion Lent en Radboudumc, afdeling Eerstelijnsgeneeskunde, Nijmegen: dr. H. J. Schers, huisarts; dr. F. A. van de Laar, huisarts • Correspondentie:floris.vandelaar@radboudumc.nl • Mogelijke belangenverstrengeling: H. Gerritsen is ook lid van de NHG-werkgroep die verantwoordelijk was voor de totstandkoming van de NHG-Standaard Hoofdtrauma. H.J. Schers is ook lid van de AC-commissie die verantwoordelijk was voor de autorisatie van de NHG-Standaard Hoofdtrauma.

Samenvatting

Volgens de vigerende richtlijn van de neurologen is hoofdletsel gedefinieerd als elke vorm van letsel aan het hoofd, uitgezonderd oppervlakkig letsel in het aangezicht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Huisarts en wetenschap 2/2015 Naar de uitgave