Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012

In verhouding

AANSPRAKELIJKHEIDSZAKEN SLEPEN ZICH SOMS JARENLAN GVOORT

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2012
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijns is tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Abstract

‘Dat is buiten proportie!’ Menigeen slaakt deze verzuchting als een verkeersboete op demat valt. Recent haalde de zaak van de automobilist die het afgekloven klokhuis van zijn appeltje uit zijn auto wierp, de pers. De geëiste boete op grond van artikel 10.2 van deWet milieubeheer bedroegmaar liefst 180 euro. Het OpenbaarMinisterie lijkt in deze zaak het proportionaliteitsbeginsel geschonden te hebben, want de rechter vond 50 euro voorwaardelijkmet een proeftijd van 2 jaar passend.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2012

Tandartspraktijk 9/2012 Naar de uitgave

OriginalPaper

Mondklachten

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS