Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016

In memoriam: Fons Sips

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2016
Auteurs:
Ivo Smeele, Harry Crebolder, Vic Tielens

Samenvatting

Op vrijdag 22 juli 2016 overleed Fons Sips, huisarts te Vught (1972-2006). Hij is 75 jaar geworden. Fons is voor de huisartsgenees kunde, zowel in Nederland als internationaal, van grote betekenis geweest. Niet alleen vanwege zijn formidabele kennis, tomeloze energie en drive, maar ook vanwege zijn vermogen tot verbinden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016 Naar de uitgave

Kennistoets Antwoorden

Kennistoets: antwoorden

Redactioneel

Gezond verstand