Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2015 | Uit de praktijk | Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015

In het gootsteenkastje

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Anneke Eenhoorn is klinisch psycholoog/psychotherapeut, werkzaam in Stichting De Praktijk. Zij gunt ons een kijkje in haar praktijkervaringen met kinderen en ouders.

Samenvatting

Als meisje van acht kwam Pascale voor het eerst bij ons in De Praktijk. Ze was toen al een paar maanden niet naar school geweest. Ze had driftbuien en was een gevaar voor anderen. Onderzoek wees PDD-NOS en een iets lagere dan gemiddelde intelligentie uit.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015 Naar de uitgave