Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | TP selectief | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Implantologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Om veilig te kunnen implanteren is kennis van de anatomie een vereiste. Die kennis kan nooit volledig zijn, omdat er een scala aan anatomische variaties bestaat. Dat geldt ook voor de anatomie van het frontale deel van de edentate onderkaak tussen de beide foramina rechts en links. Over het algemeen wordt dit deel van de onderkaak als een veilige plaats om te implanteren gezien. In dit artikel zijn de auteurs via een literatuuronderzoek nagegaan of er anato-mische variaties zijn waardoor deze opvatting genuanceerd moet worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

tandheelkundige chirurgie

Hirudo officinalis

TP selectief

Endodontologie

Lessen in multidisciplinaire behandelingen

Eccellenza in ortodonzia

informed consent

Meerjarenplan