Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019

Implanteren in het onderfront: waarom niet?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2019
Auteur:
Alwin van Daelen
Belangrijke opmerkingen
Alwin van Daelen (ACTA, 1984) is EPA-erkend prosthodontist en tevens restauratief tandarts NVvRT en werkzaam in zijn eigen groepspraktijk Tendens Tandartsen te Amsterdam. Daarnaast is hij verbonden aan het interdisciplinair implantologieteam van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het VUmc, waar de focus ligt op het behandelen van patiënten met complexe tandheelkundige problemen.

Samenvatting

Implantaten hebben zich in de afgelopen decennia gemanifesteerd als een voorspelbare en betrouwbare behandeloptie ter vervanging van een verloren gegaan gebitselement. In dit artikel wordt het implanteren in het onderfront ter discussie gesteld en mogelijke duurzame alternatieven besproken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De Tandworm