Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | De promotie | Uitgave 6/2017

Tandartspraktijk 6/2017

Implantaatgesteunde frameprotheses

Eenvoudige behandeling van een extreem verkorte tandboog?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De behandeling van de extreem verkorte tandboog in de onderkaak met een frameprothese leidt menigmaal tot ontevreden patiënten en behandelaars. Als alternatieven niet goed mogelijk zijn kan implantaatsteun onder het frame uitkomst bieden. Charlotte Jensen onderzocht of de patiënttevredenheid en de functie van deze voorziening inderdaad toenemen ten opzichte van een conventionele frameprothese en waar de implantaten het beste geplaatst kunnen worden: direct achter de laatste natuurlijke elementen (premolaarregio) of verder naar dorsaal (molaarregio).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Tandartspraktijk 6/2017 Naar de uitgave

Beschouwingen en klinische overwegingen

Amelogenesis imperfecta

T-scan na elk groot werkstuk?

Occlusie digitaal beter begrepen

X-puzzel

X-puzzel #6

Intercollegiaal online

Zwelling van het gezicht