Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Gesignaleerd | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Imaginatietechnieken

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Voor therapeuten die zich nog verder willen verdiepen in imaginatietechnieken al dan niet met rescripting kunnen we een themanummer van een toonaangevend tijdschrift aanbevelen. Deze technieken worden in toenemende mate toegepast bij verschillende psychische stoornissen. Het themanummer geeft een mooi overzicht van het onderzoek naar deze technieken en rescripting, als ook een overzicht van de klinische toepassingen bij verschillende stoornissen. Het gaat dus niet alleen over de toepassing ervan bij de behandeling van (borderline) persoonlijkheidsstoornissen, maar ook van dwangstoornis, boulimie, sociale fobie, suïcidaliteit en depressie. Centraal staan problematische beelden en herinneringen die bij de verschillende stoornissen een rol kunnen spelen, maar ook een verschillende vorm of inhoud kunnen hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel