Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Podosophia 4/2021

22-11-2021 | MDR-Special

Ilse Hunting van Allesvoordepodotherapeut: “Producten van fabrikanten die niet aan de MDR kunnen voldoen hebben we uit ons assortiment gehaald”

Auteur: Maureen Limpens

Gepubliceerd in: Podosophia | Uitgave 4/2021

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Niet alleen de podotherapeuten zelf, ook leveranciers van producten en materialen voor de podotherapiepraktijk hebben van doen met de Medical Device Regulation (MDR). Wat betekent deze wet voor hen en hoe gaan ze ermee om? Allesvoordepodotherapeut is zo’n leverancier. We legden deze leverancier een aantal vragen voor.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Voetnoten
1
EUDAMED is de European Databank on Medical Devices die nu door de nieuwe Europese regels moet worden aangepast. Deze nieuwe EUDAMED is nog niet gereed. Fabrikanten van medische hulpmiddelen waar een CE-keurmerk voor geldt, moeten hun hulpmiddel voordat het op de markt kan worden gebracht aanmelden bij EUDAMED.
 
Metagegevens
Titel
Ilse Hunting van Allesvoordepodotherapeut: “Producten van fabrikanten die niet aan de MDR kunnen voldoen hebben we uit ons assortiment gehaald”
Auteur
Maureen Limpens
Publicatiedatum
22-11-2021
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Podosophia / Uitgave 4/2021
Print ISSN: 0929-5380
Elektronisch ISSN: 1876-5815
DOI
https://doi.org/10.1007/s12481-021-00332-3