Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | INTERVIEW | Uitgave 11-12/2011

Bijzijn 11-12/2011

‘Ik zou wel boswachter willen zijn’

IRMA SPAANS:

Tijdschrift:
Bijzijn > Uitgave 11-12/2011
Auteur:
Marion Verstraeten
Belangrijke opmerkingen
freelance journalist onder de naam Marion Verstraeten Tekst. Specialisatie: gezondheidszorg. Zij heeft na de hbo-v gewerkt in de psychiatrie en de thuiszorg.
Beeld: Vincent Boon Photography
De carrière van IRMA SPAANS laat zich het beste omschrijven als veelzijdig. De voormalig hoofdredacteur van vakbladCritical Care begon haar carrière als Averpleegkundige in het Diaconessenziekenhuis Heemstede. Na haar diplomering behaalde zij haar IC-aantekening, om vervolgens te gaan werken op een level drie intensive care. Na tien jaar maakte zij de overstap naar de spoedeisende hulp en inmiddels ontwikkelt ze bij- en nascholing voor SEH-verpleegkundigen, en geeft ze les. Ze vertelt aanBijzijn XL over haar grote passie: de spoedeisende hulp. En over datgene wat zij het liefst doet: onderwijs ontwikkelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11-12/2011

Bijzijn 11-12/2011 Naar de uitgave

KINDERVERPLEEGKUNDE

Kinderoncologie