Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Interview | Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014

“Ik Wind me over alles op”

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Drs. Linda Verhak
Belangrijke opmerkingen
interview met Else de Haan
over de auteur Drs. Linda Verhaak, klinisch psycholoog en psychotherapeut, gedragstherapeut VGCT en EMDR-therapeut. Werkzaam als klinisch psycholoog bij de Bascule, polikliniek forensische jeugdpsychiatrie. Daarnaast is zij freelance docent bij de RINO en lid van de voorjaarscommissie van de VGCT.

Samenvatting

Prof. dr. Else de Haan is bijzonder hoogleraar Cognitieve Gedragstherapie bij Kinderen en Adolescenten aan de Universiteit van Amsterdam, en voormalig hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk. Ook werkt ze bij de Bascule en tot vorig jaar bij het AMC. In een geanimeerd gesprek thuis op haar woonboot vertelt ze enthousiast over haar naderende pensioen, en over haar fascinatie voor haar werk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

Als Je ’t Mij Vragt

Marguerite, 50 jaar

Psychobellettrie

Gezinstekening

OriginalPaper

Gluren Bij De Buren

Gezien en gelezen

Hotel De Grote L