Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Ontmoeting | Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013

‘Ik gun het hem’

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2013
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Tekst Frans Hoogeveen
Beeld Erik Flokstra/TwinMedia
Meneer Du Pré, 86 jaar oud, woont sinds een half jaar in het verpleeghuis. Hij heeft al vijf jaar dementie, maar werd tot voor kort door zijn vrouw thuis verzorgd. Dat eindigde abrupt toen mevrouw Du Pré op straat een lelijke val maakte en daarbij haar heup brak. Ze moest enkele maanden revalideren en verhuisde daarna naar het verzorgingshuis dat samen met het verpleeghuis van haar man een zorgcentrum vormt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Denkbeeld 5/2013 Naar de uitgave