Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Verslingerd aan de psychogeriatrie | Uitgave 5/2010

Denkbeeld 5/2010

Iets terug doen

Activiteitenbegeleidster Behnaz Mahjoub

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2010
Auteur:
Frank Pol
Belangrijke opmerkingen
Frank Pol is journalist.

Samenvatting

Een baan in de psychogeriatrie is geen sinecure. Het werk vraag veel van de medewerkers en de werkdruk is hoog. Waarom vinden velen het dan toch het mooiste wat er is en zouden ze niets anders willen? In een nieuwe serie voor DENKBEELD peilt journalist Frank Pol de motivatie van zorgverleners uit verschillende disciplines. In deze eerste aflevering: activiteitenbegeleidster Behnaz Mahjoub.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Denkbeeld 5/2010 Naar de uitgave

Apathie bij dementie

Een grote belasting

Boekenplank

Boekenplank

Contrapunt

Contrapunt

In de etalage

CADO

Boekenplank

Boekenplank