Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | De ervaringen in twee proeftuinen | Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017

Iedere Dag de Moeite Waard

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2017
Auteurs:
Susan Hupkens, Robbert Gobbens, Marleen Goumans, Met Van Medewerking, Christine Pijnappels, Angela Hemert, Paul Bohyn
Belangrijke opmerkingen
Tekst Susan hupkens, robbert gobbens en marleen goumans; met medewerking van christine pijnappels, angela van hemert en paul bohyn.
Susan Hupkens en Marleen Goumans zijn respectievelijk promovenda/onderzoeker en programmadirecteur/lector Samenhang in de Ouderenzorg bij het Kenniscentrum Zorginnovatie van de Hogeschool Rotterdam.
Robbert Gobbens is als lector Gezondheid en Welzijn van kwetsbare ouderen verbonden aan Hogeschool Inholland en Zonnehuisgroep Amstelland.
Meer informatie: s.h.a.hupkens@hr.nl; www.hogeschoolrotterdam.nl (zoek op ‘iedere-dag-de-moeite-waard’).

Samenvatting

De afgelopen jaren is er in Nederland geëxperimenteerd met het uit Zweden afkomstige zorgconcept Iedere Dag de Moeite Waard. Het kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam evalueerde de ervaringen in twee zogeheten ‘proeftuinen’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Denkbeeld 3/2017 Naar de uitgave

Column

Frits

Achter de voordeur

Dementie en de dokter

Pro & contra

Stelling

Onder de loep

Stilte GRAAG!

Hoe een woonzorgcentrum een dorpscentrum werd

Het geheim van Brugstede