Skip to main content
main-content
Top

30-05-2018 | Nieuws

ICT & health World Conference in Den Haag

Op vrijdag 22 juni wordt in Den Haag het afsluitende evenement van de tweede nationale e-healthweek gehouden in het World Forum. De international conferentie helpt zorgorganisaties op weg om het gat te dichten tussen innoveren en implementeren en tevens om (inter)nationale innovatienetwerken uit te bouwen. Nederland herbergt op het gebied van zorginnovatie steeds meer initiatieven. Zo ging afgelopen maart het National e-health Living Lab (NeLL) van start dat de werking van alle 325.000 gezondheids-apps inzichtelijk wil maken. ‘De conferentie biedt overheden, zorgprofessionals, ontwikkelaars, kennis- en onderzoeksinstituten extra handvatten om de implementatie van innovaties te bewerkstelligen,’  stelt Tom Xhofleer van ICT & health. De ICT&health World Conference op 22 juni dient ook als kick-off om Nederland als mondiaal centrum van zorgtechnologie en innovatie op de kaart te zetten. De entree is gratis.

Nationaal en internationaal sprekersprogramma
De conferentie heeft een economisch en maatschappelijk doel en bevat daarom een stevig sprekersprogramma, diepgaande sidesessies en een innovatieplein. Daar tonen nationale én internationale organisaties hun vindingen en toegevoegde waarde. Verder zijn er talloze netwerkmogelijkheden, worden samenwerkingen en investeringen aangewakkerd en krijgen internationale partners te zien welke kennis en mogelijkheden er zijn om zich in Nederland te vestigen en te ontwikkelen. Tot de bezoekers behoren onder andere overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorgprofessionals, patiënten, innovatieleiders, universiteiten, startups, scale-ups en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en het sociale ondernemerschap.

Over ICT&health
ICT&health is een onafhankelijk platform, dat in samenspraak met een Redactieraad van zorgprofessionals off- en online kennis deelt. De raad bestaat uit overheidsbeleidsmakers, zorgbestuurders, toezichthouders, belangenorganisaties, medici, zorgprofessionals, patiënten, wetenschappers, onderwijsinstituten, onderzoekers, ontwikkelaars en CEO’s van gerespecteerde leveranciers. ICT&health wordt geraadpleegd door bestuur en raad van toezicht van ziekenhuizen en klinieken, medici, zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen, hoofden inkoop/financiën /investeringen/ ICT, overheid, gemeentes en zorggerelateerde bedrijven en ontwikkelaars.

Zie ook Congres Agenda

Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Beeldrechten