Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | ingezonden | Uitgave 11/2015

Huisarts en wetenschap 11/2015

Hyperhidrosis

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2015
Auteur:
Jako Burgers
Belangrijke opmerkingen
huisarts en hoofd afdeling Richtlijnontwikkeling & Wetenschap NHG
dermatoloog
De redactie

Samenvatting

Vandaag las ik het artikel van Roel Genders over hyperhidrosis.1 Ik ben verbaasd dat hij geen belangenverstrengeling heeft opgegeven. Hij heeft een eigen kliniek waarin hij reclame maakt voor de behandeling met microgolftechniek. Zie http://rooseveltkliniek.nl/informatie/overmatig-zweten/definitieve-behandeling-miradry. De eerste behandeling kost 1500 euro en een volgende behandeling 1000 euro. Is dit geen belangenverstrengeling?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2015

Huisarts en wetenschap 11/2015 Naar de uitgave