Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Jobs tijding | Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019

Hulpvaardig

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2019
Auteur:
Job Van Amerongen
Belangrijke opmerkingen
Job van Amerongen werkt als projectverpleegkundige dagbesteding voor de stichting Brentano, Amstelveen en binnen dezelfde gemeente voor de dagbesteding voor jonge mensen met dementie van de Zonnehuisgroep Amstelland.

Samenvatting

Huiskamer Frans Hals biedt om 08.15 uur nog een zeer rustige aanblik. Mijn ijverige collega van de avonddienst heeft borden, kopjes, messen, lepels en vorken voor het ontbijt reeds klaargezet op het aanrecht. Er zit al water in het koffiezetapparaat en het koffiefilter is gevuld. Je kunt immers maar beter voorbereid zijn en efficiency lijkt in het verpleeghuis van grotere waarde dan versheid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019 Naar de uitgave