Skip to main content
main-content
Top

09-02-2016 | Huisartsgeneeskunde | E-learning

Uw jaarrekening lezen

Geschatte tijdsduur:
1uur 0min
Geaccrediteerd tot:
09-01-2021
Punten:
1
Geaccrediteerd door:
Kwaliteitsregister tandartsen

Als vrijgevestigd zorgprofessional wordt u elk jaar geconfronteerd met de door uw accountant opgemaakte jaarrekening. Een belangrijk stuk, dat u in staat stelt om conclusies te trekken omtrent het rendement en de omvang van uw praktijk en uw vermogen. Bij een goede analyse kunt u tijdig de juiste maatregelen treffen om het rendement van uw praktijk te continueren of te verbeteren. Voor een optimale praktijkvoering is het dan ook van belang dat u een goede gesprekspartner bent van uw financieel adviseur. Om dit te bereiken heeft VvAA deze e-learning over het leren lezen van uw jaarrekening ontwikkeld.

Opbouw
Voor wie
Accreditatiepunten
Leerdoelen
E-learningmodule maken?

Gerelateerde thema‘s

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Uw jaarrekening lezen

Als vrijgevestigd zorgprofessional wordt u elk jaar geconfronteerd met de door uw accountant opgemaakte jaarrekening. Een belangrijk stuk, dat u in staat stelt om conclusies te trekken omtrent het rendement en de omvang van uw praktijk en uw vermogen. De VvAA heeft daarom deze e-learning over het leren lezen van uw jaarrekening ontwikkeld.