Skip to main content
main-content
Top

06-10-2015 | Huisartsgeneeskunde | E-learning

NSAID: Goed idee?

Tijdschrift:
Praktische Huisartsgeneeskunde | Uitgave 5/2015
Auteur:
Françoise Langens
Geschatte tijdsduur:
1uur 0min
Geaccrediteerd tot:
26-11-2019
Punten:
1
Geaccrediteerd door:
Accreditatiebureau Cluster 1

NSAID’s veroorzaken jaarlijks meer dan duizend opnames in de Nederlandse ziekenhuizen. Zowel verkeerde doseringen van deze NSAID’s , interacties met andere geneesmiddelen als gastrointestinale- en cardiovaculaire bijwerkingen zijn hiervan de oorzaak. Deels gaat het om NSAID’s uit de vrije verkoop maar ook een aanzienlijk deel van de recepten is uitgeschreven door huisartsen. 

In deze nascholing gaan we dieper in op het werkingsmechanisme, de mogelijke bijwerkingen en interacties van deze middelen om zo uiteindelijk te komen tot een duidelijk en bruikbaar advies voor de dagelijkse praktijk. In de e-learning wordt de nieuwe NHG-Standaard Pijn ook behandeld.

Leerdoelen
Auteur
Accreditatie
E-learningmodule maken?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

NSAID: goed idee?

Beeldrechten