Skip to main content
main-content
Top

02-05-2017 | Huisartsgeneeskunde | Nieuws

Jaarcongres Praktische huisartsgeneeskunde: van Kleine Kwalen tot de complexe patiënt

Op 12 oktober 2017 wordt in Houten het Jaarcongres Praktische Huisartsgeneeskunde gehouden. Tijdens het PHG-congres komen verschillende thema’s aan de orde: zo is er aandacht voor complexe patiënten én voor de meer voorkomende kleine kwalen. Steeds gaat het om de praktische insteek. Het exacte programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

In zowel plenaire sessies als praktische workshops kunnen huisartsen zich bijscholen in talloze onderwerpen. Er is ook een speciale sessieronde die gewijd is aan Kleine Kwalen in de huisartsenpraktijk. De thema’s van de sessies zijn samengesteld in samenspraak met een grote groep huisartsen.

Locatie

Het PHG-congres wordt gehouden in Hotel Houten aan de Hoofdveste 25 in Houten. Deze locatie is uitstekend met zowel de auto als met openbaar vervoer bereikbaar. Zie ook: Hotel Houten.

Accreditatie

Voor het congres is accreditatie aangevraagd bij Accreditatiebureau Cluster 1 voor 5 punten. De kosten voor deelname aan het Jaarcongres Praktische huisartsgeneeskunde bedragen € 49,- per persoon. Deze prijs is inclusief btw, koffie/thee, lunch en congresmateriaal.

Voor meer informatie, klik hier.

Onze productaanbevelingen

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Beeldrechten