Skip to main content
main-content
Top

24-10-2016 | Huisartsgeneeskunde | Nieuws

Huisartsen overwegen acties om SEH Franciscus Vlietland

Huisartsen zijn boos dat het Franciscus Gasthuis & Vlietland zijn spoedeisende hulp ’s nachts gaat sluiten en overwegen acties. Het ziekenhuis maakte donderdag bekend per 1 november de spoedeisende hulp op de locatie Vlietland in Schiedam van 21.00 tot 8.00 uur te sluiten.

Petra van der Pas, voorzitter van de Huisartsenpost Nieuwe Waterweg, reageert in het AD de sluiting van de SEH. Zij zou niet bij het besluit zijn betrokken. Nu er niet meer 24 uur per dag een spoedeisende hulp is, ziet de huisartsenpost ook geen reden om in het ziekenhuis te blijven zitten. De huisartsen beraden zich nog op acties.

Karen Kruijthof van de raad van bestuur betreurt de reactie van de huisartsen, maar benadrukt in het AD dat het om een noodmaatregel gaat.

Bron: Skipr

Onze productaanbevelingen

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.