Skip to main content
main-content
Top

20-02-2019 | Huisartsgeneeskunde | E-learning

ECG's beoordelen en begrijpen met ECG10+ Basismodule

Geaccrediteerd tot:
10-02-2021
Punten:
2
Geaccrediteerd door:
Accreditatiebureau Cluster 1

In de huisartsenpraktijk worden regelmatig ECG’s gemaakt. Soms zijn deze lastig te interpreteren en te begrijpen. In deze e-learning nemen de auteurs u mee in de ECG10+-methode. Met deze methode zijn de onderdelen van een ECG systematisch te beoordelen in tien stappen. In het ‘+’-onderdeel van de ECG10+ komen de patiënt en het ECG-beeld vervolgens samen in een conclusie en beleid.

Deze e-learningmodule is de eerste in een serie van vier en behandelt de basis van het ECG en de ECG10+-methode. Door middel van interactieve vragen doorloopt u de lesstof. Na elke vraag volgt een uitgebreide toelichting. Aan het einde van de module wordt de kennis die u heeft opgedaan, getoetst in de vorm van een praktijkcasus.

Leerdoelen
Over de auteurs
Accreditatie

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

E-learning Basismodule ECG’s beoordelen én begrijpen met ECG10+

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Beeldrechten