Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-11-2020 | Opinie | Uitgave 12/2020

Huisarts en wetenschap 12/2020

Huisartsenzorg 2030: van praktijk naar platform?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2020
Auteur:
Lotje Korteweg
Belangrijke opmerkingen
Korteweg L. Huisartsenzorg 2030: van praktijk naar platform? Huisarts Wet 2020;63(12):65-6. DOI:10.1007/s12445-020-0924-y.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Van oudsher vestigden huisartsen zich als praktijkhouder op 1 plek om tot aan het pensioen te blijven. Met de komst van een nieuwe generatie huisartsen zijn de behoeften wat betreft de beroepsuitoefening veranderd. Ook voor een deel van de patiënten lijkt de huidige organisatievorm niet meer geheel aan te sluiten op hun wensen. Aanpassing van die organisatievorm, bijvoorbeeld door meer te digitaliseren, kan aan deze nieuwe behoeften tegemoetkomen. Durven we de huidige huisartsenpraktijk daarvoor los te laten?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2020

Huisarts en wetenschap 12/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Implementatie

De digitale HAP