Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Huisartsenzorg in cijfers | Uitgave 8/2014

Huisarts en wetenschap 8/2014

Huisartsen tevreden over zorggroepen

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2014
Auteurs:
Johan Hansen, Dinny de Bakker, Ronald Batenburg, François Schellevis

Samenvatting

De opkomst van zorggroepen in de Nederlandse huisartsenzorg is onmiskenbaar. Er zijn zo’n 100 zorggroepen in Nederland die ketenzorg leveren aan patiënten met chronische ziekten. Ruim driekwart van alle huisartsen neemt deel aan een zorggroep. In verschillende onderzoeken is nagegaan hoe zorggroepen georganiseerd zijn en welke zorg ze verlenen, maar hoe denken huisartsen zelf over hun deelname aan een zorggroep?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2014

Huisarts en wetenschap 8/2014 Naar de uitgave