Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2015 | Commentaar | Uitgave 1/2015

Huisarts en wetenschap 1/2015

Huisarts, ook voor je eigen familie?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 1/2015
Auteur:
dr. Maria van den Muijsenbergh
Belangrijke opmerkingen
Radboudumc, afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en Pharos, expertisecentrum voor gezondheidsverschillen, UGC Heyendael, Gerard van Swietenlaan 3, 6523 GB Nijmegen: dr. M.E.T.C. van den Muijsenbergh, huisarts, onderzoeker en secretaris van de medische afdeling van het Thijmgenootschap Correspondentie: Maria.vandenmuijsenbergh@radboudumc.nl • Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Onlangs verscheen in BMJ een beschouwing van Douglas Kamerow over het veelvoorkomende fenomeen dat artsen hun eigen familieleden behandelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Huisarts en wetenschap 1/2015 Naar de uitgave

Boekbespreking

Oogheelkunde