Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

1997 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Hoofdstuk 6 Spijsvertering

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze maaltijden en tussendoortjes zijn samengesteld uit verschillende levensmiddelen (voedingsmiddelen) zoals brood, kaas, vlees, aardappelen, groente en fruit. In de voedingsmiddelen komen zo’n 50 stoffen voor die onontbeerlijk zijn voor het lichaam. Deze stoffen worden voedingsstoffen of nutriënten genoemd. De voedingsstoffen kunnen in 6 groepen worden verdeeld:

Metagegevens
Titel
Hoofdstuk 6 Spijsvertering
Copyright
1997
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-7415-1_6