Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Journaal | Uitgave 5/2010

TPO - De Praktijk 5/2010

Hond trekt baasje met diabetes mee

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Susan Umans

Samenvatting

Patiënten met diabetes mellitus type 2 moeten meer bewegen, maar weten niet goed hoe. Wandelen met een hond vonden twintig geïnterviewde Schotse patiënten een goed inpasbaar idee. Een mooi voorbeeld van meedenken met de patiënt met een ‘beweegrecept’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

TPO - De Praktijk 5/2010 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Ingewikkeld diabetesboek

Twiets

Ontbijt

Seks als je chronisch ziek bent

Erectieproblemen