Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Uitgave 6/2014

Tandartspraktijk 6/2014

Hoge eisen aan tijdelijk cementen

De noodkroon bepaalt het type cement

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Rolf Meijer
Belangrijke opmerkingen
Rolf Meijer, in juli 2010 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen, is werkzaam bij en mede-eigenaar van Tandartsen Team Meijer in Maurik.

Samenvatting

In het vorige nummer van TP besteedden we aandacht aan de verschillende materialen voor het vervaardigen van een ‘noodkroon’. Maar niet alleen het maken van een tijdelijke voorziening is een essentieel onderdeel van een indirecte restauratieve behandeling, aan het vastzetten van die voorziening moeten nóg hogere eisen gesteld worden. Het woord ‘tijdelijk’ kan de behandelaar daarbij afleiden van het belang van de cementering.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tandartspraktijk 6/2014 Naar de uitgave

Product nieuws

Product nieuws

Gewone en ongewone patiënten

Ulceraties en perforaties van het gehemelte

Redactioneel

Risk assessment

Heynick’s hoek

Het botox-debat