Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Lezersvraag | Uitgave 5/2012

Standby 5/2012

Hoeveel inspecteurs kun je verwachten in de praktijk?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2012
Auteur:
Maria De Vries
Het inspectiebezoek door de inspecteur van de gezondheidszorg aan tandartspraktijken zal jullie het afgelopen jaar niet zijn ontgaan. Met name de hygiëne is een hot item en voor de assistent een belangrijk onderdeel van haar/zijn werkzaamheden. Maar een tandarts heeft naast de zorgplicht jegens de patiënt ook een zorgplicht voor zijn/haar personeel en het milieu. De vraag die bij de redactie binnenkwam, is of je meerdere inspecteurs kunt verwachten in de praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

Standby 5/2012 Naar de uitgave