Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2006 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Hoe schadelijk zijn contaminanten in vis, garnalen en zalm, die uit de hele wereld worden geïmporteerd?

Auteur : M. Lim

Gepubliceerd in: Vademecum permanente nascholing huisartsen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Regelmatige negatieve berichtgeving over contaminatie van voedingsmiddelen met schadelijke stoffen tast het vertrouwen van de consument in de veiligheid van het voedsel aan. Toch is de Nederlandse overheid heel actief met het bewaken, beheersen en zo ver mogelijk terugdringen van residuniveau’s in producten.
Literatuur
go back to reference Resultaten residubewaking in Nederland. Kwaliteitsprogramma Agrarische Producten. Januari 1997. Resultaten residubewaking in Nederland. Kwaliteitsprogramma Agrarische Producten. Januari 1997.
Metagegevens
Titel
Hoe schadelijk zijn contaminanten in vis, garnalen en zalm, die uit de hele wereld worden geïmporteerd?
Auteur
M. Lim
Copyright
2006
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8808-0_524